Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. Volkswagen розробляє ходову частину автомобіля майбутнього
20.12.2021
Іновації та технології

Volkswagen розробляє ходову частину автомобіля майбутнього

Програмне забезпечення – рушійна сила розробки систем ходової частини для автопілотованих автомобілів.

Технології Volkswagen

Стратегія ACCELERATE допомагає Volkswagen стати постачальником мобільних рішень, орієнтованих на програмне забезпечення. Саме програмне забезпечення відіграє ключову роль у розробці систем ходової частини та кермового керування для автопілотованих транспортних засобів майбутнього. Зараз марка працює над регульованою ходовою частиною наступного покоління та електронною системою кермового управління.

«Ми звели до мінімуму поздовжні та поперечні крени кузова, а також суттєво покращили динамічні характеристики за рахунок прискореного відгуку на рульові команди та відточеної керованості, – зазначив Карстен Шебсдат (Karsten Schebsdat), керівник відділу розробки систем управління динамікою та ходовою частиною автомобілів марки Volkswagen. – Ця технологія стала ще одним кроком на шляху до високого рівня автопілотування. Ми прагнемо зробити будь-яку подорож максимально комфортною для пасажирів».

У майбутньому саме програмне забезпечення значною мірою визначатиме характеристики автомобіля.

Робота над новою електронною системою кермового управління просувається не менш успішно. «Рульове управління майбутнього також не обійдеться без програмного забезпечення, – зазначив Шебсдат. – Ми зможемо забезпечити різні характеристики кермового управління та наділити різні моделі, створені на базі однієї платформи, неповторними особливостями».

Після запуску компонентів у серійне виробництво подібна система кермового управління підніме на новий рівень функціональні можливості асистуючих систем, таких як помічник руху по смузі Lane Assist і помічник Travel Assist.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.