Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. Volkswagen Assistance
12.10.2021
Новини від Фольксваген

Volkswagen Assistance

Цілодобова допомога в дорозі - 0 800 303 303

Volkswagen Assistance

Volkswagen пропонує своїм Клієнтам оновлену програму Volkswagen Assistance. Учасники програми протягом двох років з моменту придбання транспортного засобу можуть розраховувати на отримання своєчасної та професійної допомоги на дорозі з можливістю евакуації автомобіля до найближчого офіційного партнера Volkswagen.

Програма містить безліч додаткових послуг, наприклад цілодобові консультації при поломці автомобіля, виклик таксі або розміщення в готелі.

Фахівці Volkswagen Assistance допоможуть Вам у випадку проколу шини і нададуть підтримку, навіть якщо у Вас закінчилося паливо.

В рамках програми Volkswagen Assistance можливе транспортування автомобіля до офіційного партнера Volkswagen, незалежно від місця події - на території України (крім тимчасово окупованих територій), країн СНД та країн Європи.


При цьому учасники програми можуть продовжити свою подорож - фахівці Volkswagen Assistance можуть замовити проїздні квитки на поїзд, автобус або літак до місця запланованої подорожі, або проживання, а також допомогти в наданні інших послуг.

Крім того, програма передбачає відшкодування витрат Клієнта, якщо Клієнт самостійно сплачує вартість послуг. І найголовніше - якщо Ваш автомобіль  несподівано зламався, Ви можете бути впевнені в тому, що допомога прийде!

Телефон служби Volkswagen Assistance 0 800 303 303 цілодобово.

Для дзвінків з-за кордону +38 044 499 83 54

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.