Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. Проекція даних на лобове скло в новому Volkswagen Touareg
31.07.2018
Новини від Фольксваген

Проекція даних на лобове скло в новому Volkswagen Touareg

Innovision Cockpit в новому Touareg являє собою повністю цифровий інтерактивний інтерфейс, погляд в майбутнє щодо органів управління автомобілем. Проекція даних на лобове скло є продовженням приладової панелі і відображає найважливішу інформацію на лобовому склі в поле зору водія.

Проекція даних на лобове скло

Дані про швидкість автомобіля, її обмеження і інша інформація, а також візуальні вказівки навігаційної системи проектуються на вітрове скло таким чином, що водій бачить їх безпосередньо перед автомобілем, тобто на дорозі. Завдяки цьому інформація завжди знаходиться в полі зору, дозволяючи водієві повністю сконцентруватися на управлінні автомобілем. З технічної точки зору дані відображаються на прозорому дисплеї на вітровому склі. Це найбільший проекційний екран, пропонований для автомобілів марки Volkswagen: його розмір становить 217 × 88 мм.

Водій може налаштовувати оптимальне положення проекції по висоті і її інформаційне наповнення. Так, крім швидкості автомобіля і навігаційних даних, на екрані можна розмістити попередження (наприклад, про перевищення максимально допустимої швидкості). Крім того, на дисплей можна вивести дані активних в даний момент систем допомоги водієві. На лобовому склі може відображатися інформація адаптивного круїз-контролю (ACC) та асистента контролю дистанції попереду, а також системи нічного бачення Night Vision, асистента руху по смузі Lane Assist і системи моніторингу «сліпих» зон Side Assist. Нарешті, водій може регулювати налаштування яскравості і вибирати колірну гамму дисплея. Яскравість проекції, обрана водієм, коригується автоматично в залежності від рівня зовнішньої освітленості.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.