Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. Новий Golf. Світова прем’єра
24.10.2019
Новини від Фольксваген

Новий Golf. Світова прем’єра

Наприкінці 2019 року новий Golf надихне увесь сегмент своїм дизайном та революцією інновацій

Golf 8

Golf завжди спонукав обирати інновації, тому що робив їх масовими. І сьогодні він зможе запропонувати пакет освітлення салону із можливістю вибору з 32 кольорів, бездротовий інтерфейс App-Connect (який дозволяє використовувати мобільні додатки з Вашого смартфона на дисплеї мультимедійної системи), швидкісне заряджання мобільних телефонів, адаптивне світло головних фар із освітленням поворотів, динамічні покажчики повороту, прогресивне кермо (для спортивних версій та R-Line) та чимало ін. Але, що не менш важливо, тепер йому можна влаштувати upgrade вже під час експлуатації. Завдяки сервісам We Upgrade* можна активувати, наприклад: адаптивний круїз-контроль, систему автоматичного регулювання дальнього світла Light Assist, розширити функціонал мультимедійної системи або навігації, активувати точку доступу WLAN та багато інших, перелік яких поступово розширюватиметься.

Digital cockpit в якості серійного обладнання. Новий Golf оснащено цифровою панеллю приладів із діагоналлю 10.25 дюймів у комбінації із мультимедійною системою з 8.25-дюймовим дисплеєм та багатофункціональним кермом. У поєднанні з великою навігаційною системою Discover Pro утворюється Innovision Cockpit.

TSI, TDI, TGI*, eTSI*, eHybrid*. Вибір з-поміж палітри двигунів завжди був візитівкою Golf, і навіть сьогодні включає силові агрегати різних типів: бензинові (TSI), дизельні (TDI), газові (TGI), «м’які гібриди» (eTSI) та plug-in гібриди (eHybrid). І цей вибір простягається між 90 к.с. і аж до 300 к.с.

Чотири нових комплектації покликані спростити вибір, але зберегти максимальну індивідуалізацію.

Переосмислення серійного обладнання. Volkswagen повністю переглянув перелік устаткування, і відтепер Golf буде доступний виключно у 5-дверному виконанні. Традиційні комплектації залишились у минулому і будуть замінені на Golf, Life, Style та R-line, які замінили звичні Trendline, Comfortline, Highline. Всі вони включають в себе значно більше опцій та особливостей, аніж їх попередники. Наприклад, вже серійно вони включатимуть LED-фари головного світла, LED-ліхтарі позаду, запуск двигуна за натиском кнопки, Digital Cockpit, We Connect та мобільні сервіси We Connect Plus, багатофункціональне кермо, автоматичний кондиціонер, систему утримання у смузі руху Lane Assist, а також систему фронтального контролю Front Assist із завбачливою системою захисту пішоходів.* Незалежні модифікації Golf GTI, GTI TCR, Golf GTD, Golf GTE та Golf R в свою чергу будуть представлені протягом наступного року.

*Продажі серійних версій автомобілів ще не розпочато і дана інформація носить виключно ознайомчий характер.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.