Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. Марка Volkswagen Комерційні автомобілі готується до випуску нових Multivan і ID. BUZZ
28.08.2020
Іновації та технології

Марка Volkswagen Комерційні автомобілі готується до випуску нових Multivan і ID. BUZZ

Підготовка до запуску в серійне виробництво нових Multivan і електромобіля ID. BUZZ йде за графіком.

Підготовка до запуску нових моделей

Марка Volkswagen Комерційні автомобілі проводить широкомасштабну модернізацію заводу в Ганновері. Традиційно період літніх відпусток використовується для переобладнання і технічного обслуговування ліній серійного виробництва автомобілів. Цього року особлива увага приділялася цехам, в яких будуть проводитися моделі сімейства Bulli *: наступники нового Multivan (з 2021 роки) і електричний ID. BUZZ (з 2022 року).

«Ми розбираємо старе обладнання і запускаємо нові виробничі лінії, завдяки чому майбутнє нашого заводу нарешті стає відчутним, - підкреслив директор заводу Томас Хальбах (Thomas Hahlbohm). - На всіх ділянках понад дві тисячі осіб займаються установкою і налагодженням верстатів, на яких будуть проводитися нові моделі, або їх інтеграцією в уже існуючі процеси».

За останні три тижні на заводі були проведені наступні роботи:

  • У кузовному, фарбувальному і складальному цехах демонтовано обладнання, на якому проводилися пікапи Amarok. Замість нього тут буде встановлена ​​виробнича лінія для ID. BUZZ. Площа робіт склала в цілому близько 34 000 м2.
  • У кузовному і фарбувальному цехах, а також цеху складання моделей серії T встановлено і введено в експлуатацію обладнання для виробництва нових Multivan.
  • У пресовому цеху розібрана стара лінія пресів, яка після запуску преса PXL (в 2015 році) і модернізації лінії пресів 100 (в цьому році) більше не використовується. Відмова від старих пресів і підвищення енергоефективності верстатів в цьому цеху дозволяють скоротити викиди CO2 на 4 200 тонн в рік.
  • Конвеєрне обладнання в фарбувальному цеху модернізовано і адаптовано для виробництва нових Multivan, а в складальному цеху - для виробництва ID. BUZZ.
  • Побудовано новий цех двокольорового фарбування для моделей сімейства T, а також нових Multivan і ID. BUZZ.
  • На кількох лініях з 2021 року буде одночасно проводитися моделі покоління T6.1 і їх наступники - з двигуном внутрішнього згоряння і гібридна версія. Це вимагає, зокрема, модернізації та автоматизація виробництва. За час перерви на виробництві був виконаний ряд проектів, які дозволили адаптувати процес складання до нових умов.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.