Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. Volkswagen на шляху до рекорду на Нюрбургринзі
30.01.2019
Новини від Фольксваген

Volkswagen на шляху до рекорду на Нюрбургринзі

Volkswagen стрімко розвиває технології електричної мобільності як для серійних автомобілів, так і для гоночних болідів.

ID. R

Слідом за кращим результатом в самій знаменитій гонці з підйому на пагорб Пайкс-Пік (Pikes Peak Hill Climb) повністю електричний ID. R готується до ще одного рекордного заїзду влітку 2019 року: Volkswagen планує встановити найкращий час для електромобілів на Північній петлі Нюрбургринга - найскладнішою гоночній трасі світу.

ID. R - спортивний представник цілого сімейства електромобілів Volkswagen, які марка планує виводити на ринок, починаючи з 2020 року. Автоспортивні досягнення ID. R відображають прихильність бренду в розвитку електричної мобільності і підкреслюють винятковий потенціал використання електроприводу на дорогах загального користування в майбутньому. «Після абсолютного рекорду на Пайкс-Пік наступний серйозний виклик для ID. R - найкращий час на Північній петлі (Nordschleife) Нюрбургринга, - зазначив директор Volkswagen Motorsprot Свен Смітс (Sven Smeets). - Рекордний час на Нордшляйфе - абсолютне досягнення для будь-якого автомобіля - як гоночного, так і серійного».

В даний момент ведеться активна робота з удосконалення автомобіля для нового рекордного заїзду. Автомобіль обладнаний двома електродвигунами загальною потужністю 680 к.с. і важить менше 1.100 кг з урахуванням маси пілота.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.