Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. Volkswagen Комерційні автомобілі зберігає лідируючі позиції і показує стабільний рівень продажів за 2019 рік
16.01.2020
Новини від Фольксваген

Volkswagen Комерційні автомобілі зберігає лідируючі позиції і показує стабільний рівень продажів за 2019 рік

Марка Volkswagen Комерційні автомобілі вже який рік впевнено тримається в числі лідерів в своєму сегменті та демонструє стабільний рівень продажів. За результатами 2019 року клієнтам по всьому світу було передано 491 600 автомобілів.

Комерційні автомобілі Volkswagen

У продажах марки по модельним рядах, як і в 2018 році, лідирують автомобілі Т-серії (Multivan, Caravelle, California, Transporter) - клієнтам передано 192 455 автомобілів. Успіх представників сімейства Т частково обумовлений наявністю величезної кількості версій моделі, серед яких знайдеться відповідний автомобіль практично для будь-якого завдання і ситуації.

Ще одним лідером продажів в 2019 році став Caddy. Всього було реалізовано 155 136 автомобілів цієї моделі. Клієнти традиційно вибирають його за універсальність, надійність і витривалість. Caddy повністю відповідає високим стандартам комфорту, а завдяки просторому салону і трансформованим сидінням модель легко адаптується під будь-які потрібні.

Окремо варто відзначити значне зростання продажів моделі Crafter по всьому світу, який склав 21,4%.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.