Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. У 2024 році на заводі марки Volkswagen Комерційні автомобілі в Ганновері почнеться виробництво нових електромобілів преміум-класу
21.11.2020
Іновації та технології

У 2024 році на заводі марки Volkswagen Комерційні автомобілі в Ганновері почнеться виробництво нових електромобілів преміум-класу

Інвестиції у виробництво склали близько 680 млн євро

Виробництво нових моделей

В рамках засідання члени Наглядової ради концерну Volkswagen підтвердили рішення про початок випуску нових додаткових моделей маркою Volkswagen Комерційні автомобілі на заводі в Ганновері. На додаток до серії T і ID.BUZZ, які випускаються на цьому виробничому майданчику, в найближчому майбутньому Volkswagen Комерційні автомобілі почне виробництво трьох повністю електричних кросоверів D-класу в складі модельного ряду інших марок концерну. Завдяки інвестиціям, що склав близько 680 млн євро, завод в Ганновері перетвориться в мультибрендовую майданчик.

«Наш головний завод у Ганновері буде випускати для концерну три абсолютно нових електромобіля преміум-класу, - розповів Карстен Интра, голова правління Volkswagen Комерційні автомобілі. - Нові високоавтоматизовані і повністю електричні кросовери D-класу, безсумнівно, стануть флагманськими проектами. Рішення Наглядової ради Volkswagen стало важливою віхою в розвитку нашого високотехнологічного заводу і доказом повної впевненості керівництва в виробничих можливостях нашої команди. Цей намір підкріплено стабільно високою ефективністю і неперевершеним рівнем якості продукції всієї виробничої площадки. Я хочу висловити свою подяку всім колегам, адже саме завдяки їх старанній роботі все це стало можливим».

Для випуску цих моделей на заводі в Ганновері буде встановлена нова виробнича лінія. Таким чином, підприємство перетвориться в мультибрендовую виробничу площадку, що буде сприяти якнайшвидшій реалізації стратегії по нарощуванню виробництва електромобілів. Планується, що повністю електричний автомобіль ID.BUZZ зійде з виробничої лінії вже в 2022 році. Це ключова подія ознаменує перехід легендарної моделі Bulli в нову епоху електромобільності.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.