Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. Система нічного бачення Night Vision в новому Volkswagen Touareg
19.05.2018
Іновації та технології

Система нічного бачення Night Vision в новому Volkswagen Touareg

Touareg є першою моделлю Volkswagen, для якої доступна система допомоги водієві при русі в темний час доби - Night Vision.

Night Vision

Новий Touareg оснащений інноваційними системами, що допомагають уникнути небезпечних ситуацій або мінімізувати їх наслідки. Вбудований в передню частину автомобіля тепловізор реєструє інфрачервоне випромінювання, що виходить від людей і тварин. Система моментально попереджає водія про пішоходів і тварин, що значно знижує ймовірність виникнення небезпечної ситуації на погано освітлених ділянках дороги.

Night Vision реєструє інфрачервоне випромінювання, що виходить від людей і тварин на відстані від 10 до 130 метрів від автомобіля. Коли об'єкти виявляються в зоні ризику або переміщуються всередині неї, водій отримує попередження на приладовій панелі.

Силуети людей і тварин, що знаходяться поза зоною ризику, підсвічуються жовтим контуром на чорно-білому зображенні системи нічного бачення. При попаданні в небезпечну зону, їх підсвічування міняється на червоне. Якщо автомобіль рухається зі швидкістю понад 50 км/год, при загрозі зіткнення екран автоматично перемикається в режим нічного бачення, навіть якщо система Night Vision неактивна на цифровий приладової панелі. У разі виникнення небезпеки на швидкості менше 50 км / год при неактивному дисплеї на панелі інструментів спалахує червоний індикатор, який дублюється на опціонально доступний проекційний дисплей. Паралельно активується звукове попередження. Одночасно з цим підключається система аварійного гальмування Brake Assist.

Новий Touareg також обладнаний матричними світлодіодними фарами IQ. Light, які короткими спалахами підсвічують зону пішоходів, щоб додатково привернути до них увагу водія. Ця функція маркерного освітлення доступна тільки в поєднанні з системою нічного бачення Night Vision. Спільна робота системи Night Vision і світлодіодних матричних фар дозволяє попереджати небезпечні ситуації і своєчасно на них реагувати.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.