Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. П'ять зірок Euro NCAP для Volkswagen ID.3
23.10.2020
Новини від Фольксваген

П'ять зірок Euro NCAP для Volkswagen ID.3

Відмінні оцінки за всіма параметрами

Volkswagen ID.3

За результатами випробувань Euro NCAP (Європейська програма оцінки нових автомобілів) модель ID.3 отримала найвищу оцінку. Перший автомобіль, створений на базі нової електроприводної платформи (MEB), був високо оцінений комітетом по всіх параметрах: за захист дорослих пасажирів, дітей і вразливих учасників дорожнього руху, а також за системи допомоги водієві, що підвищують рівень безпеки.

Оцінка ступеня захисту дорослих пасажирів проводиться на підставі результатів випробувань на удари спереду, збоку і ззаду. Завдяки закладеній ударопрочности, а також заходам, вжитим для полегшення подальшої евакуації і порятунку, модель продемонструвала рівень захисту 87%. Ступінь захисту дітей становить 89%. Основу цієї оцінки складають три важливих аспекти: захист системами утримання дітей в разі переднього або бокового удару, можливість кріплення в автомобілі дитячих крісел різних розмірів і категорій, а також обладнання для безпечного перевезення дітей.

Також, Volkswagen модель ID.3 першою з усіх автомобілів отримала центральну подушку безпеки для передніх пасажирів. Вона запобігає удар головами водія і переднього пасажира, ймовірний, наприклад, при бічному зіткненні.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.