Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. Прем'єра Volkswagen Golf VIII
10.10.2019
Новини від Фольксваген

Прем'єра Volkswagen Golf VIII

24 жовтня Volkswagen представить восьме покоління моделі в Вольфсбурзі. Автомобіль відрізняють прогресивні цифрові та інноваційні технології у виразному спортивному дизайні.

Golf VIII

У восьмому поколінні моделі рішення, що зробили Golf світовим бестселером, переходять на наступний щабель розвитку. Окрім нових двигунів, маневреність автомобіля забезпечує вдосконалена технологія підвіски. Крім того, новий Golf представляє нові стандарти в сфері цифрових технологій і підключення завдяки інноваційним системам допомоги водієві і широким можливостям онлайн-сервісів.

Лінії кузова відрізняються стрімкістю. Разом з тим, в новому дизайні безпомилково впізнаються характерні риси легендарного Golf. У салоні новинки використані найпередовіші рішення, насичені кольори і сучасні матеріали обробки. Центральним елементом інноваційного внутрішнього простору стає цифрова приладова панель Digital Cockpit.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.