Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. Перші випробування Volkswagen I.D. R Pikes Peak в США
11.06.2018
Новини від Фольксваген

Перші випробування Volkswagen I.D. R Pikes Peak в США

В рамках підготовки до гонки з підйому на пагорб Пайкс Пік (Pikes Peak International Hill Climb) завершилася перша серія випробувань Volkswagen I.D. R Pikes Peak. Тести проходили безпосередньо на гоночній трасі, а також на власній базі команди Volkswagen Motorsport, розташованої в американському штаті Колорадо.

Volkswagen I.D. R Pikes Peak

Під час перших тестів в США команда переважно сконцентрувалася на налаштуванні підвіски, випробуваннях шин, визначенні оптимального використання заряду батареї та рекуперації енергії при гальмуванні. «Правильний контроль витрати енергії - один з найважливіших чинників успіху в спробі встановити новий рекорд проходження траси в категорії електромобілів, - зазначає технічний директор Volkswagen Motorsport і керівник проекту Volkswagen I.D. R Pikes Peak Франсуа-Ксав'є Демезон (François-Xavier Demaison). - Перший тестовий заїзд по трасі Пайкс Пік пройшов успішно, що говорить про наші досягнення в галузі комп'ютерного моделювання та позитивних результатах випробувань в Європі».

Пілот Ромен Дюма був вражений показниками першого тестового заїзду: «Динаміка розгону і швидкість проходження поворотів Volkswagen I.D. R Pikes Peak вражаючі, також автомобіль є комфортним в управлінні. Завдяки електричному приводу відпала необхідність самостійно перемикати передачі, замість цього я міг повністю сконцентруватися на трасі, - зазначає французький гонщик. - Але, безумовно, немає межі досконалості. В ході наступних тестових заїздів ми продовжимо роботу над оптимізацією налаштувань, - зазначає Дюма. - Я добре знайомий з трасою Пайкс, але вперше мені доведеться її проходити на гоночному боліді з повністю електричним приводом. Мені доводиться вчитися чомусь новому протягом кожного метра, який я проїжджаю за кермом Volkswagen I.D. R Pikes Peak ».

Цього року найвідоміша в світі гірська гонка відбудеться 24 червня і пройде вже в 96-й раз. Ромен Дюма, який виступає за команду Volkswagen пілот планує подолати маршрут за 8 хвилин 57.118 секунд. Чинний рекорд в категорії електромобілів для 19.99-кілометрової траси Пайкс Пік, що нараховує 156 поворотів, був встановлений в 2016 році. Ромен Дюма за кермом Volkswagen I.D. R Pikes Peak потужністю 680 к.с. докладе всіх зусиль, щоб побити встановлений результат. Потужність автомобіля забезпечується двома електродвигунами: один призводить в роботу передню вісь, другий - колеса задньої осі. «Вперше в моїй кар'єрі мені не доводиться турбуватися про те, що зі збільшенням висоти двигун втрачає потужність», - Дюма відзначає переваги електричного приводу в порівнянні зі звичайними двигунами внутрішнього згоряння. Через низький вміст кисню в високогірному повітрі звичайні мотори втрачають приблизно 30% своєї потужності. Електричні силові агрегати, в свою чергу, працюють з незмінною ефективністю навіть на висоті понад 2.862 м над рівнем моря.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.