Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. Офіційна заява Porsche Finance Group Ukraine
18.03.2022
Кредит, лізинг, страхування

Офіційна заява Porsche Finance Group Ukraine

Ми з розумінням ставимося до ситуації кожного, тому штрафні санкції за невиконання зобов'язань за договорами, не нараховуються.

Офіційна заява

Шановні клієнти! Ми щиро сподіваємося, що Ви та Ваші рідні в безпеці!

Враховуючи ситуацію в країні, ми працюємо в обмеженому режимі, але готові відповісти на Ваші запитання та обов'язково підберемо найкраще вирішення Вашої проблеми.  Будь ласка, направляйте запити на електронну скриньку  [email protected], особистий кабінет, чат-бот @PFG_UA_bot в телеграмі або телефонуйте за номером +38044 4986601. Просимо Вашого розуміння, іноді ми не зможемо відповісти одразу.

Porsche Finance Group Ukraine з розумінням ставиться до ситуації кожного, тому штрафні санкції за невиконання зобов'язань за договорами, не нараховуються.

Військослужбовцям, призваним на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, на весь час їх призову, не нараховуються також проценти за користування кредитом за кредитним договором.

Дякуємо, що оберігаєте наші життя!

Зберігайте спокій та бережіть себе!

Все буде Україна!

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.