Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. Новий Volkswagen Transporter 6.1 дебютував на найбільшій у світі виставці будівельної техніки та обладнання BAUMA
12.04.2019
Новини від Фольксваген

Новий Volkswagen Transporter 6.1 дебютував на найбільшій у світі виставці будівельної техніки та обладнання BAUMA

Слідом за прем'єрою Multivan 6.1 що выдбулась у лютому, марка Volkswagen Комерційні автомобілі вперше представляє новий Transporter 6.1

Transporter 6.1

Bauma 2019 є ідеальним майданчиком для дебюту технічно модернізованого бестселера на ринку комерційних автомобілів. Захід вважається найбільшою в світі торговою виставкою будівельної техніки та обладнання.

Марка Volkswagen Комерційні автомобілі свідомо вибрала індекс 6.1 для позначення шостого оновленого покоління Transporter. Вибір обумовлений тим, що технічні удосконалення, які отримав автомобіль, вийшли далеко за рамки стандартного апгрейда. Один із прикладів - перехід з гідравлічного підсилювача рульового управління на електричний - являє собою вкрай складну заміну системи, яка зазвичай реалізується тільки при появі абсолютно нового покоління в рамках сімейства моделей. Електромеханічне рульове управління дозволяє використовувати цілий ряд нових електронних систем, що в свою чергу забезпечує значне підвищення безпеки та зручності експлуатації моделей сімейства.

Перелік нових електронних систем для водія включає асистент руху по смузі Lane Assist (активно утримує автомобіль в обраній смузі руху), паркувальний автопілот Park Assist (автомобіль самостійно маневрує в ході парковки), систему бічного захисту Side Alert (попереджає водія у разі небезпечного зближення з перешкодами або пішоходами), асистент Rear Traffic Alert (забезпечує безпеку при виїзді з парковки заднім ходом) і асистент маневрування з причепом Trailer Assist (бере на себе рульове управління, перетворюючи маневри з причепом в гру). Набір нових систем доповнює функція динамічного розпізнавання дорожніх знаків Road Sign Display (доступна в поєднанні з навігаційною системою). Ще один елемент стандартного оснащення вантажного фургона і версії Kombi - новий асистент компенсації бічного вітру Cross Wind Assist. Він стабілізує Transporter 6.1 при сильних поривах вітру, наприклад, під час руху по мосту. Крім того, до переліку стандартного оснащення включені система екстреного гальмування Post-Collision Braking System і асистент початку руху на підйомі Hill Start Assist.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.