Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. Новий рекорд Volkswagen в Гудвуді
18.07.2018
Новини від Фольксваген

Новий рекорд Volkswagen в Гудвуді

Ромен Дюма встановив новий рекорд для електромобілів на Фестивалі швидкості.

Volkswagen I.D. R Pikes Peak

Французький пілот Ромен Дюма (Romain Dumas) показав новий рекордний час для електромобілів на трасі Фестивалю швидкості за кермом Volkswagen I.D. R Pikes Peak - 43.86 секунди. Після видатного результату на перегонах Pikes Peak International Hill Climb Ромен Дюма знову встановив найкращий час на трасі в Гудвуді. Попередній рекорд 2013 року француз зміг поліпшити на 3.48 секунди. Абсолютний рекорд траси досі належить німецькому екс-пілоту Формули-1 Ніку Хайдфельду, який в 1999 році подолав 1.86-кілометрову трасу за 41.6 с.

«Volkswagen I.D. R Pikes Peak знову довів, що є яскравим і гідним представником лінійки електромобілів I.D., - зазначив д-р Герберт Дисс (Herbert Diess). - Я хотів би подякувати всій команді. Після успіху на трасі Пайкс ми знову продемонстрували в Гудвуді, наскільки вражаючими можуть бути виступи автомобілів з електричними двигунами».

Пілот Volkswagen Ромен Дюма зазначив: «Фестиваль швидкості - фантастична подія. Я щасливий, що нам вдалося завоювати першість і тут. Траса коротка, але її покриття часто вкрите брудом - цей фактор ні в якому разі не можна недооцінювати. Виступ в Гудвуді - в будь-якому випадку, величезна честь: ти зустрічаєшся з безліччю легендарних пілотів, а представлені автомобілі уособлюють ціле століття історії автоспорту».

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.