Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. Нова система компенсації кренів в новому Touareg
06.07.2018
Новини від Фольксваген

Нова система компенсації кренів в новому Touareg

Новий Touareg - перший автомобіль Volkswagen із стабілізаторами поперечної стійкості, що мають електромеханічні актуатори.

Система компенсації кренів eAWS

Високотехнологічна ходова частина нового Touareg піднімає рівні комфорту і маневреності на щабель вище в класі SUV. У конструкцію однією з найбільш передових версій ходової частини, що складається переважно з алюмінієвих деталей, входять інноваційна пневматична підвіска з електронною стабілізацією і нова адаптивна система компенсації кренів (eAWS). Головні елементи eAWS - стабілізатори поперечної стійкості з електродвигунами, які живляться від додаткової 48-вольтової бортової мережі. Система миттєво адаптується до дорожніх умов, завдяки чому автомобіль відрізняється відмінною керованістю і їздовим комфортом.

У Volkswagen Touareg з системою eAWS встановлюються електромеханічні стабілізатори поперечної стійкості на обох осях, роботу яких координує центральний блок управління. У даній системі дві частини стабілізатора з'єднуються один з одним за допомогою трьохступінчатого планетарного редуктора, що приводиться в рух електродвигуном. Залежно від умов руху частини стабілізатора або повертаються щодо один одного з регульованим зусиллям, або майже без опору, що дозволяє помітно зменшити крен кузова при проходженні поворотів і, в той же час, запобігає розгойдуванню кузова при русі по нерівностях. Це робить автомобіль більш безпечним, маневреним і комфортним. Для максимально швидкого і точного управління електричними актуаторами використовується додаткова бортова мережа з напругою 48 В, стабільність якої забезпечує батарея накопичувальних конденсаторів великої ємності.

Сконфігуруйте своє власне авто тут

Максимум інформації у розділі сайта New Touareg

ТОВ "Автоцентр-Україна"

м.Дніпро, вул. Набережена Перемоги, 22.Тел. (056) 790-33-31

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.