Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. Голос електрокара: особливе звучання двигуна Volkswagen ID.3
06.01.2020
Іновації та технології

Голос електрокара: особливе звучання двигуна Volkswagen ID.3

Volkswagen вперше представила звук двигуна свого нового електромобіля ID.3 в виставковому центрі DRIVE. Volkswagen Group Forum (Берлін)

Volkswagen ID.3

Починаючи з липня 2019 року всі нові електромобілі будуть оснащатися системою, що імітує шум руху. У виставковому центрі DRIVE (Берлін) в рамках заходу Future Sound пройшла презентація звучання моделі ID.3. Практично безшумна робота електродвигуна дає безмежні можливості по створенню унікального фірмового звучання електромобіля, яке дозволить привернути увагу не тільки до нього, а й до марки. У зв'язку з цим в найближчому майбутньому електромобілі Volkswagen можна буде дізнатися по їх особливому звучанню. Над звучанням ID.3 працювали фахівці підрозділу Volkswagen Design спільно з композитором Леслі Мандоки.

На низькій швидкості електрокари практично безшумні. Тому при русі в межах міста значно зростає ризик аварійних ситуацій за участю пішоходів та велосипедистів.

З цієї причини майбутні моделі ID. будуть оснащені системою звукового попередження про присутність транспортного засобу (АВАС). Ця система буде імітувати звуки автомобілем під час руху, включаючись на початку руху і до досягнення швидкості 30 км / год, а також під час руху заднім ходом.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.