Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. AutomotiveINNOVATIONS 2018: Volkswagen - сама інноваційна марка масового сегмента
20.06.2018
Іновації та технології

AutomotiveINNOVATIONS 2018: Volkswagen - сама інноваційна марка масового сегмента

Volkswagen знову визнаний найбільш інноваційною маркою, а також відзначений в номінаціях «Альтернативний привід», «автопілотування і безпеку» та «Традиційний привід».

AutomotiveINNOVATIONS 2018

Переможці щорічно обираються інститутом Center of Automotive Management і міжнародною мережею консалтингових компаній PricewaterhouseCoopers. Рішення приймається за результатами спільного дослідження AutomotiveINNOVATIONS, в рамках якого аналізуються технічні новинки в сфері автомобілебудування. На основі отриманих даних визначаються інноваційні профілі і перспективні тенденції автомобільних марок.

Експерти CAM і PwC відзначили, що марка Volkswagen «при показнику 26% має найбільшу частку інновацій глобального масштабу серед марок масового сегмента». На високу оцінку також удостоєні Volkswagen Arteon з опціонально доступним асистентом аварійної зупинки Emergency Assist 2.0 з функцією зміни смуги, концепт чотирьохдверного купе Arteon, що представляє верхню лінійку масового сегмента, Golf 1.5 TSI з функцією eco-coasting, що відключає двигун при русі накатом, а також Volkswagen up ! GTI, обладнаний бензиновим фільтром сажі.

У номінації «автопілотування і безпека» марка Volkswagen знову підтвердила своє лідерство. Успіх був досягнутий завдяки Arteon - першої моделі, обладнаної асистентом аварійної зупинки Emergency Assist другого покоління. Якщо у водія під час руху погіршується самопочуття і він втрачає здатність керувати автомобілем, система в рамках свого функціоналу здатна попередити інших учасників руху про небезпеку, автоматично направити автомобіль на праву смугу і зробити зупинку.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.