Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. Абсолютний рекорд I.D. R Pikes Peak
27.06.2018
Новини від Фольксваген

Абсолютний рекорд I.D. R Pikes Peak

Гоночний електромобіль Volkswagen встановив новий абсолютний рекорд проходження траси Pikes Peak International Hill Climb

I.D. R Pikes Peak

Volkswagen і гоночний електромобіль I.D. R Pikes Peak увійшли в історію міжнародної гонки з підйому на пагорб Пайкс Пік (Pikes Peak International Hill Climb). За кермом 680-сильного електричного боліда французький пілот Ромен Дюма (Romain Dumas) обійшов всіх суперників, в тому числі і на автомобілях з традиційними силовими агрегатами. Таким чином, йому не тільки вдалося побити попередній рекорд для електромобілів, але і поліпшити абсолютний рекорд, встановлений в 2013 році французом Себастьеном Льобом (Sebastien Loeb), на 16 секунд.

Ромен Дюма з результатом 7 хвилин 57.148 секунди зайняв перший рядок серед пілотів-рекордсменів траси Пайкс, серед яких: Себастьєн Леб, німець Вальтер Рерль (Walter Röhrl), француженка Мішель Мутон (Michèle Mouton), швед Стіг Бломквист (Stig Blomqvist), японець Нобухіро Таджима (Nobuhiro Tajima), а також новозеландці Рід Міллен (Rod Millen) і Рис Міллен (Rhys Millen).

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.