Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. 29 мільйонів Volkswagen Passat за 45 років
22.01.2019
Новини від Фольксваген

29 мільйонів Volkswagen Passat за 45 років

З 1973 року Volkswagen випустив понад 29 мільйонів Passat в восьми поколіннях.

Passat

Протягом 45 років Passat є однією з найбільш інноваційних моделей Volkswagen. У 2019 стартує новий етап розвитку моделі: автомобіль стане першим представником сегмента, обсяг випуску якого перевищить 30-мільйонну відмітку.

1973 рік: з'являється перше покоління бестселера, в кузові з двома або чотирма дверима і з величезним багажним відділенням. При довжині 4.190 мм автомобіль відрізнявся містким інтер'єром. Запуск Passat Variant в 1974 році розвинув цю концепцію.

Passat 2018 року довжиною 4.887 мм має салон бізнес-рівня і передове функціональне обладнання - від системи ABS до найсучасніших систем допомоги водієві. Будучи універсальним автомобілем, як для великої родини, так і бізнесу, Passat став однією з найбільш продаваних моделей для корпоративних клієнтів, а також популярним представником середнього класу автомобілів.

Поряд з Golf (35 мільйонів) і Beetle (21.5 мільйона) Passat є однією з трьох найбільш успішних моделей в історії Volkswagen.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.