Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. Volkswagen Комерційні автомобілі презентує перший прототип ID.BUZZ з функцією автономного водіння
13.09.2021
Іновації та технології

Volkswagen Комерційні автомобілі презентує перший прототип ID.BUZZ з функцією автономного водіння

В автомобілях з функцією автопілотування, створених на основі майбутнього ID.BUZZ, використовується комбінація камер лідар- і радар-датчиків. Першим користувачем цієї моделі стане компанія MOIA - постачальник послуг в області мобільності.

ID.BUZZ AD1

Пофарбований в чорно-білий камуфляж автомобіль з блоком додаткових датчиків на даху повільно в'їжджає в зал, де напередодні виставки IAA Mobility 2021 проходив захід New Auto Night, організований концерном Volkswagen: один з представників п'яти тестових електромобілів з лінійки ID. BUZZ AD1 (Autonomous Driving = автономне водіння) марки Volkswagen Комерційні автомобілі. Їх серійні версії будуть використовуватися для надання послуг мобільності, пропонованих комерційними компаніями, в тому числі компанією MOIA, починаючи з 2025 року. У Мюнхені також знаходиться європейський головний офіс міжнародної компанії Argo AI - партнера Volkswagen і розробника технологій автономного водіння - працює над створенням системи автономного водіння (SDS), яка доповнює ID. BUZZ AD1, до складу якої входять карти, обладнання, програмне забезпечення та інфраструктура для підтримки хмарних рішень. Починаючи з 2025 року, в Гамбурзі автомобілі ID.BUZZ AD1 з системою автопілотування будуть доставляти пасажирів до пунктів їх призначення в рамках сервісу спільних поїздок, керованого компанією MOIA. «Концерн Volkswagen перетворюється з виробника автомобілів в провідного глобального постачальника послуг мобільності, що приділяє особливу увагу програмному забезпеченню, - пояснює голова правління концерну Volkswagen Герберт Дисс (Herbert Diess) в ході заходу. - Наша компанія надає новий сенс поняттю ''мобільність'', пропонуючи екологічні, мережеві і безпечні рішення в області мобільності для майбутніх поколінь».

*ID.BUZZ AD - цей автомобіль недоступний для замовлення.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.