Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. Світова прем’єра нового Multivan
11.06.2021
Новини від Фольксваген

Світова прем’єра нового Multivan

Новий Multivan дебютує як перший Bulli e-hybrid

Новий Multivan

Дуже мало сучасних транспортних засобів мають культовий статус. Одним із них є мінівен під назвою Multivan. Volkswagen Комерційні автомобілі представляє світову прем’єру наступного покоління цього бестселера, побудованого на основі цілковито нової концепції.

Новий Bulli вперше створений на базі модульної платформи MQB. Тим самим із точки зору технологій він здійснив справжній квантовий стрибок: віднині крім звичних нам двигунів, доступний також plug-in hybrid. Завдяки цьому Multivan може тимчасово перетворюватися на автомобіль із нульовим рівнем викидів. Крім того, лінійка моделей вперше отримала нові найсучасніші системи допомоги водію, технології керування та мультимедійні системи.

Image

Cвітовою прем’єрою Bulli сьомого покоління компанія Volkswagen Комерційні автомобілі оголошує перехід у нову еру. Визначальними для цієї декади будуть шлях до електрифікації двигунів та  запровадження автоматизованого водіння. На цьому фоні модельний ряд Bulli в майбутньому буде розширено, він складатиметься з трьох «стовпів»: це лінійки Multivan і Transporter 6.1, а також повноцінні серійні версії ID.BUZZ, початок випуску якого запланований на 2022 рік.

Один автомобіль, незліченні можливості

Image

З випуском цього автомобіля, що вміщує до семи пасажирів і пропонується у комплектаціях «Multivan», «Life» і «Style», компанія Volkswagen Комерційні автомобілі створює умови для життя та подорожей в умовах підключеного до Інтернету й цифровізованого сьогодення та майбутнього. Створений перш за все для сімей та користувачів, які активно займаються спортом, цей багатоцільовий автомобіль (multi-utility vehicle, MUV) завдяки цілковито новій системі організації сидінь та простору для багажу пасує до незліченних сценаріїв мобільності. Це справедливо ще й тому, що паралельно з базовою моделлю Volkswagen Комерційні автомобілі пропонуватиме Multivan у довшій версії зі ще більшим об’ємом багажного відсіку. Крім того, очікується, що завдяки універсальності та високоякісному інтер’єру, новий Bulli завоює частку ринку в ролі мінівена для ділових поїздок та ексклюзивного «шатлу».

Image

Нульовий рівень викидів у поїздках — перший Multivan plug-in hybrid із заряджанням від мережі

Одним із найважливіших факторів при проектуванні нового Multivan, було створення автомобіля із системою plug-in hybrid із заряджанням від мережі. Причина полягає в тому, що тільки така система дає змогу одночасно забезпечити можливість руху в умовах міста з нульовим рівнем викидів та поїздки на великі відстані в поєднанні з низькою сукупною витратою пального. Назва Multivan із системою гібридного привода із заряджанням від мережі містить доповнення «eHybrid». Сукупна потужність електромотора з бензиновим турбодвигуном (TSI): 160 кВт / 218 к. с.

Завдяки літій-іонній акумуляторній батареї ємністю 13 кВт·год Multivan eHybrid здатен долати типові для повсякденних поїздок відстані у 50 км суто в режимі повністю електричного привода. Система plug-in hybrid  із заряджанням від мережі працює за таким принципом: за замовчанням Multivan eHybrid завжди рушає виключно в режимі електродвигуна і завдяки цьому здійснює короткі відстані без жодних викидів під час руху. Тільки на швидкості понад 130 км/год підключається економічний TSI.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.