Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. Світова прем'єра Volkswagen ID. LIFE
08.09.2021
Новини від Фольксваген

Світова прем'єра Volkswagen ID. LIFE

На Міжнародному автомобільному салоні IAA MOBILITY 2021 у Мюнхені представлений концепт-кар компактного кросовера від Volkswagen

ID. LIFE

Volkswagen прискорює наступ у сегменті електромобілів завдяки стратегії ACCELERATE, яка робить стійку мобільність доступною для ще більшого числа людей. Уже в 2025 році - на два роки раніше запланованого терміну - на ринку з'явиться модель сімейства ID. в сегменті компактних автомобілів. Ціна автомобіля в базовій комплектації буде складати приблизно 20.000 євро. Перша вистава про цей автомобіль майбутнього дає концепт-кар ID. LIFE, який був представлений на Міжнародному автомобільному салоні IAA MOBILITY 2021 Мюнхені.

Прототип повністю електричного компактного автомобіля для експлуатації в міських умовах фокусує основну увагу на користувача і спільне дозвілля. Так, наприклад, ID. LIFE можна використовувати як кінотеатр, ігровий центр або зону відпочинку на свіжому повітрі.

Image

Мінімум деталей. ID. LIFE відрізняється чітким, лаконічним дизайном і якісним виконанням. Дизайнери відмовилися як від декоративних і навісних елементів, так і від складної комбінації матеріалів. Лаконічний зовнішній вигляд також підкреслює горизонтальний поділ кузова, стекол і даху. Зйомний дах з текстилю створює відчуття відкритого простору в салоні ID. LIFE, а також знижує масу автомобіля.

Електродвигун на передній осі. ID. LIFE створений на зменшеної версії модульної електричної платформи (MEB) Volkswagen, спеціально розробленої для сегмента автомобілів компакт-класу. Вперше автомобіль на базі MEB оснащується переднім приводом. Завдяки електродвигуна потужністю 172 кВт (234 к.с.) ID. LIFE пришвидшується до 100 км / год за 6,9 секунди. Його високовольтна акумуляторна батарея ємністю 57 кВтг забезпечує запас ходу приблизно до 400 кілометрів (WLTP).

Image

Багатофункціональний салон. ID. LIFE стане надійним компаньйоном для всіх видів цифрових розваг. Його можна перетворити, наприклад, в кінотеатр або ігрову зону. На борту є ігрова приставка та проектор. Зображення буде передаватися на спеціальний екран, який при необхідності висувається з панелі приладів. Індивідуально можна підключати також інші пристрої з живленням від мережі 230 В / 16 А в салоні автомобіля. Концепція сидінь розроблена таким чином, щоб забезпечувати максимальну гнучкість з урахуванням будь-яких життєвих ситуацій. Так, переднє сидіння повністю складається. У поєднанні зі складними задніми сидіннями салон демонструє широкі можливості трансформації: від крісел для кінотеатру і двометрової ліжка до вантажного простору з максимальним об'ємом багажного відділення.

Image

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.