Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. Новий Multivan отримав престижну нагороду Red Dot в номінації «Дизайн продукту»
24.06.2021
Новини від Фольксваген

Новий Multivan отримав престижну нагороду Red Dot в номінації «Дизайн продукту»

Чудовий дизайн: новий Multivan отримав престижну нагороду Red Dot: Best of the Best

Multivan Red Dot

Журі премії Red Dot Awards щорічно відзначає найкращі продукти року. Новий Multivan - інтерпретація легендарного Bulli марки Volkswagen Комерційні автомобілі - отримав заповітну нагороду Red Dot: Best of the Best в категорії «Автомобілі та мотоцикли».

Представивши новий Multivan, марка Volkswagen Комерційні автомобілі вступила в нову епоху мобільності і відкрила нову главу в історії марки, перенісши характерні особливості моделі - функціональність і універсальність, зручність і простір, сучасність та інноваційність - в майбутнє.

Керівник відділу дизайну марки Volkswagen Комерційні автомобілі Альберт Кірцінгер неймовірно радий цій нагороді: «Ми відчуваємо особливу гордість, отримавши одну з найпрестижніших міжнародних премій в галузі дизайну Red Dot якраз до світової прем'єри моделі. Спасибі всім, хто зробив це можливим».

Red Dot Awards - одна з найвідоміших міжнародних премій в галузі дизайну. В цьому році компанії з 60 країн представили на конкурс понад 7 800 продуктів. Журі з 50 міжнародних експертів оцінювало такі фактори, як інноваційність, функціональність, ергономічність, довговічність, екологічність і якість, а також символічність і емоційні аспекти нових
продуктів.

«Новий Multivan вразив нас інноваційним дизайном салону, який можна адаптувати до всіх сценаріями використання. Завдяки рівній підлозі і безлічі ретельно продуманих деталей простір тут сприймається зовсім по-іншому. Стиль вражаюче поєднує в собі характерні для Bulli елементи дизайну з привабливим зовнішнім виглядом, а завдяки добре збалансованим
пропорціям автомобіль буде виглядати сучасним протягом багатьох років », - заявили представники журі.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.