Автоцентр-Україна Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр-Україна.

  1. Новини
  2. Марка Volkswagen Комерційні автомобілі представила фінансові результати за підсумками першої половини 2021 року
03.08.2021
Новини від Фольксваген

Марка Volkswagen Комерційні автомобілі представила фінансові результати за підсумками першої половини 2021 року

Поставки клієнтам збільшилися до 205 000 автомобілів

Комерційні автомобілі

У першій половині 2021 року марка Volkswagen Комерційні автомобілі знову показала позитивний фінансовий результат. Незважаючи на ситуацію на ринку, операційний прибуток за підсумками шести місяців досяг 87 млн ​​євро. У минулому році за аналогічний період цей показник склав -334 млн євро. 2020 рік цілком приніс лише збитки. На результати минулого року сильно вплинула пандемія, викликана Covid-19: впали показники продажів, заводи призупинили роботу, не велося активне виробництво. У першій половині 2021 року обіг зріс на 1,1 млрд євро і склав 5,3 млрд євро.

У першому півріччі значне зростання продемонстрували перш за все Multivan, Transporter і Crafter: клієнтам було передано 95 000 автомобілів серії T (+54%) і більше 35 000 автомобілів Crafter (+43%). Показник Caddy склав майже 50 000 примірників.

Image

«Досягнутий в першому півріччі результат - це справжній подвиг. Подвиг, який ми зробили усі  разом, - коментує Карстен Интра, голова правління Volkswagen Комерційні автомобілі. - Не дивлячись на хороший результат, ситуація як і раніше залишається складною. Положення на ринках постачальників все ще невизначене, до кінця пандемії далеко, і ми спостерігаємо великі відмінності в продажах по різних регіонах світу. Проте результати перших шести місяців мене однозначно радують і вселяють оптимізм, в тому числі щодо всього 2021 року».

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.